Плащане и доставка

Плащане и доставка

С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката;

Доставките се извършват от Еконт  до техните офиси или адрес посочен от клиента

Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставката в брой срещу товартелница и прикачен касов бон (фактура – ако е изискана в момента на поръчка от клиента)

При поръчка  ПОТРЕБИТЕЛЯТ  трябва да посочи:

  • Валиден e-mail адрес
  • Валиден Адрес за доставка на стоката
  • Валидни Лични данни– двете имена и телефон за контакт
  • Съгласие с общите условия

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма „Econt“  в съответния град.

Поръчки, получени без коректни данни на купувача (Потребителя)или(Фирма- за получаване на фактура)  или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени. Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”.

Фирмата потвърждава по e-mail приетата поръчка.

Поръчка заявена до 18.00 часа се обработва и изпраща на следващия работен ден.

След като  постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка.

1.2. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

Обикновена доставка – в срок от 2   дни за район София,  и от 3 до 5 работни дни за Цялата страна, от момента на потвърждаването на поръчката.

След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си .При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на завката си и адресът, на който ще бъде изпратена. При предаване на поръчката на куриер отново ще бъдете уведомени чрез e-mail съобщение. 

Плащане при доставка – Доставка с наложен платеж. С други думи заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я достави. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността, но е свързан и с допълнителна такса за услугата, която се плаща на компанията, осигуряваща куриерските услуги.

Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма “ЕКОНТ”  (ECONT), като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.